У МЗС України відреагували на скандал з київським поліцейським-перевертнем

Посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба прокоментував скандал навколо співробітника київської поліції Олексія Савкіна, який під час акцій протесту на Майдані взимку 2013-2014 років виступав за розгін мітингувальників.

Дмитро Кулеба. Фото: uacrisis.org.

"Бомжі з Майдану дали Савкіну улюблену роботу, одягли його в модну форму і зробили зіркою Твіттера. Дай Боже кожному таких бомжів", - написав представник МЗС у своєму Twitter, передають Патріоти України.

У коментарях до запису Кулеба зазначив, що поліцейському доведеться якось відреагувати на виниклий скандал. "Але труїти його не треба. Це просто забавно. І не більше", - написав Кулеба.

"Знаєте, якими будуть росіяни через 10 років? Такими, як Льошка Савкін."Ми не підтримували Х * йло, не називали вас майдауни, це все фотошоп", - прокоментував скандал у своєму Twitter користувач Великий Укр.

Скандал навколо Савкіна виник у зв'язку з його записами в Twitter. За даними користувачів соцмережі, поліцейський вже підчистив свій профіль, але відповідні записи все ще зберігаються в кеші пошукової системи Google.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...