У МЗС України відреагували на скандал з київським поліцейським-перевертнем

Посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба прокоментував скандал навколо співробітника київської поліції Олексія Савкіна, який під час акцій протесту на Майдані взимку 2013-2014 років виступав за розгін мітингувальників.

Дмитро Кулеба. Фото: uacrisis.org.

"Бомжі з Майдану дали Савкіну улюблену роботу, одягли його в модну форму і зробили зіркою Твіттера. Дай Боже кожному таких бомжів", - написав представник МЗС у своєму Twitter, передають Патріоти України.

У коментарях до запису Кулеба зазначив, що поліцейському доведеться якось відреагувати на виниклий скандал. "Але труїти його не треба. Це просто забавно. І не більше", - написав Кулеба.

"Знаєте, якими будуть росіяни через 10 років? Такими, як Льошка Савкін."Ми не підтримували Х * йло, не називали вас майдауни, це все фотошоп", - прокоментував скандал у своєму Twitter користувач Великий Укр.

Скандал навколо Савкіна виник у зв'язку з його записами в Twitter. За даними користувачів соцмережі, поліцейський вже підчистив свій профіль, але відповідні записи все ще зберігаються в кеші пошукової системи Google.

Мобілізація в розпалі: Чи розсилатимуть чоловікам за кордоном повістки

неділя, 12 травень 2024, 3:25

Новий закон про мобілізацію, який запрацює вже від 18 травня, зобов’яже українських чоловіків за кордоном оновлювати свої дані. Зокрема, в електронних кабінетах. А чи видають повістки закордоном та чи будуть їх розсилати українським чоловікам за межами...

Визначився переможець Євробачення-2024. Українки в трійці кращих (відео2)

неділя, 12 травень 2024, 2:35

На пісенному конкурсі Євробачення, який цього року відбувається у шведському місті Мальме, переміг співак Nemo із Швейцарії. Він отримав 591 бал від глядачів та національних журі. . На другому місці опинилася Хорватія із 547 балами. . Представниці Ук...