​«У нас куча охраны, супер все! Мы отдыхали на яхте, пришел француз и сказал, что случился теракт какой-то», - російська старлетка дуже засмучена через скасований феєрверк

Вони з іншої планети. Гламурна російська дива дуже засмучена тим, що сталося в день головного національне свята Франції, але передусім не загибеллю десятків людей, а тим що на модному курорті Рив'єри відмінили вогняне шоу.

Дочка топ-менеджера «Лукойлу», модель та модельєр Христина Сисоєва жахнула світ своєю відвертістю.

Тепер в мережі гадають, чи це риса національного характеру коханки британського мільярдера, чи особисте сприйняття світу гламурної дури з російського бомонду, зазначають Патріоти України.

Подробиці скандалу повідомило видання "Публичные Люди". Далі мовою оригіналу.

«У меня все хорошо, только жаль, что отменили фейерверки в Сен-Тропе. А так, у нас куча охраны, супер все! Мы отдыхали на яхте, ужинали, и пришел француз и сказал, что случился теракт какой-то, поэтому нужно уезжать, на берег возвращаться, ну, и погода плохая еще. Мы так расстроились, хотели фейерверк посмотреть, но этот ужас случился и все отменили! Меня отлично охраняют, без этого сейчас, конечно, никуда.

С моими бриллиантами на улицу не выйдешь. Нужно минимум два телохранителя, чтоб охраняли драгоценности», — говорит Сысоева.

Ее слова вызвали гневные комментарии у пользователей сети.

«дура она и есть дура», «Жаль, что не по яхте стрелял террорист!», «У таких вместо мозгов вата», «жаль что такая дура родилась на свет», «самый лучшая реакция на эту дуру — забыть про нее всем сми», — комментируют пользователи на сайте Life.

«Емкое слово : мразь. ……», «вот дура безмозглая», «Жаль что такие твари живут на этом свете», «Тут человеческие жизни унеслись! а тут какаято тварь феерверк не посмотрела!»,»Силикон вместо мозга….», — пишут пользователи в комментариях под новостью Life в Twitter.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...