У Норвегії блискавкою вбило більше 300 оленів одночасно (відео)

​Всі загиблі олені були знайдені в радіусі 50 метрів.

Стадо північних оленів йде по березі в Ярфьорд, Норвегія. Фото: etoday.ru.

У Норвегії від удару однієї блискавки в гірське плато на території парку загинули 328 диких північних оленів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інцидент стався 26 серпня, коли удари блискавки було видно на території норвезького національного парку Хардангервідда, розташованого на півдні Норвегії.

Ще тоді очевидець повідомив про те, що в парку виявив мертвих оленів, але лише 28 серпня влада змогла приїхати на місце для допомоги.

"Наші люди на місці виявили 323 мертвих оленя, з яких п'ятеро були вбиті через отримані ними травм", - сказала представник агентства з навколишнього середовища Норвегії.

За її словами, те, як розташовані тіла оленів, дозволяє стверджувати, що вони загинули саме від одного удару блискавки.

Відзначається, що всі загиблі олені були знайдені в радіусі 50 метрів.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...