У Новій Зеландії знайшли невідому тварину: У "морського чудовиська" немає очей і дуже гострі зуби (фото)

Вчені ідентифікували істоту як гострохвостого вугра, який живе в товщі піску і дуже рідко підпливає до поверхні води.

У Новій Зеландії виявили безоке "морське чудовисько". Фото: Vlad Time.

У Новій Зеландії виявлено безоку істоту з гострими зубами, що нагадує морське чудовисько. Знайшов це загадкове створіння Мюррей Мілгром, який прогулювався знаменитим Kulim Hi-Tech Park, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Він розповів, що виявив дивну рибу, коли наступив на неї у воді. Здивувавшись знахідці, оповідач вирішив витягнути її на берег, щоб краще її вивчити.

"Спочатку я дуже здивувався, побачивши, яка на вигляд ця істота. Тіло її було м'яким, на голові були відсутні очі, причому навіть поглиблень для них не було. Крім цього, на голові істоти було дуже багато морських равликів. Також у верхній частині тулуба у цієї істоти був присутній плавник", - поділився враженнями Мілгром.

Пізніше вченим вдалося ідентифікувати створіння як острохвостий вугор, якого рідко можна побачити, з-під товщі піску, в якому він вичікує здобич. Ці створіння можуть бути до 2,5 метрів у довжину, а також дуже рідко підпливають до поверхні води.

Подібну істоту вже виявляли 3 роки тому в США, коли очищали пляж від сміття. Тоді труп невідомої істоти неабияк налякав місцевих жителів.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...