У Петербурзі прогримів потужний вибух, є жертви (фото)

Фото: ЗМІ

У Санкт-Петербурзі вдень 9 лютого прогримів вибух в новому житловому будинку. Причиною події став газовий балон, повідомляють Патріоти України.

За попередніми даними, причиною події став вибух газового балона, який використовувався під час робіт по натягу стелі. Робітники були змушені використовувати теплову гармату для нагрівання, що призвело до розгерметизації балону з газом.

В результаті інциденту постраждало троє робітників. За інформацією петербурзької редакції "Комсомольської правди" вони перебувають у важкому стані.

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...