"У памятника Кирову отвалилось лицо. Отвалилось само собой, без всякой декоммунизации" - Казанський про нову "проблему" Горлівки (відео)

Навіть декомунізацію проводити не вдалося.

Скріншот

"В Горловке между тем серьезная проблема. У памятника Кирову отвалилось лицо. Отвалилось само собой, без всякой декоммунизации", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Денис Казанський, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"А специалистов, которые могли бы вылепить новое лицо и приделать его штампованному истукану, в городе нет. Придется теперь выписывать реставраторов из Донецка. Ведь без Кирова городу никак нельзя. Интересно кстати, сколько людей в Горловке знает, кто это вообще такой?"

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...