У передчутті солодко-корисного свята: Коли в цьому сезоні чекати на дешеві та здорові кавуни

Масове ввезення баштанних культур розпочнеться на початку серпня. Саме тоді вартість кавунів та динь різко знизиться. Подешевшають удвічі.

"Ціна на свіжі, не в'ялі кавуни буде в середньому 4 гривні. Поки що фури не масово заїжджають у Вінницю. Суцільний потік очікуємо на початку серпня. Саме тоді можна говорити про здешевлення кавунів та динь", - говорить продавець вінницького ринку "Урожай" Микола Угорлієв, передають Патріоти України.

"Баштанні вродили цього року. Ось зараз продаю відбірні кавуни. Вони уже досить спілі. Соковиті та цукристі. Щоправда, усі великовагові. Тому люди часто просять розрізати. Купують половину кавуна, а то навіть і четвертинку. Цільні кавуни важкі і б'ють по гаманцю. Але часто чоловіки купують кавуни. То вони беруть виключно не різаний кавун. Кажуть "цілий кавун - це як незаймана дівчина", - зауважив Микола Угорлієв.

Опублікував: Олег Устименко

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...