У Підмосков'ї охоронець будинку побив чемпіона Європи з тайського боксу

Після побиття постраждалий написав заяву в поліцію.

Іван Пентка Фото:vistanews.ru

Багаторазовий чемпіон Росії, а також чемпіон Європи та володар Кубка світу з тайського боксу Іван Пентка постраждав від рук охоронця житлового комплексу в підмосковному Одинцово. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, зазначають Патріоти України.

Як стало відомо, Пентка виходив в магазин і забув ключі від хвіртки, яка розташована на вході в ЖК. Спортсмен вирішив просто перелізти через паркан, після чого попрямував до свого під'їзду.

Однак Пентку наздогнав охоронець ЖК, який зажадав у бійця пояснень. Спортсмен спілкуватися з охоронцем відмовився, після чого отримав удар в щелепу. Після побиття Пентка написав заяву в поліцію.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...