У Польщі перекинувся автобус з українцями (фото)

Унаслідок інциденту постраждала одна людина. Їй надали допомогу на місці.

Фото: ФБ

У Лодзькому воєводстві Польщі впав у рів та перекинувся на бік автобус міжнародного сполучення, яким подорожували іноземці, в основному громадяни України. Про це заявила медична рятувальна станція в Лодзі у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері у неділю, 13 травня, між транспортними розв'язками міст Згеж та Стрикув на 353 кілометрі автостради A2, на смузі руху у напрямку Варшави. Автобус, у якому було 28 пасажирів, їхав зі Щеціна до Чернівців. Усі вони іноземці, здебільшого українці", – розповів поліцейський Роберт Боровський.

За його словами, за невідомих причин автобус з'їхав у смугу зелених насаджень, впав у рів та перекинувся. Пасажири самостійно вийшли з транспортного засобу. Унаслідок інциденту постраждала одна людина. Їй надали допомогу на місці.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...