"У Путина БОЛЬШОЙ страна", - висловлювання українок про російського президента

Чи так страшен чорт, як його малюють: жінки висловили свої думки про Путіна

"

"У Путина Большой Страна". Фото з сайту kievpravda.com

На днях спецкор сайту Патріоти України зробила опитування серед українських жінок та була в шоці від почутого. Жодного страху, ненависті та тривоги перед Путіним в Україні нема. Навпаки, президента РФ наші громалянки висміюють та вважають "негідним як чоловіка".

"У мужчины должно быть большим что-то одно. У Путина - "большой" только страна", - коментує пані Тетяна з Чернігова.

"Мій чоловік сказав, що підтримує Росію. Ты стал импотент, как твой президент, - відповіла я", - сміється Катерина з Києва.

Пані Олеся повідомила, що в її родині прийнято складати частушки. Ось одна з них:

"У Путина "большой" страна.

Висит ракета Сатана.

Но никуда не полетит,

Ведь у Володи простатит".

Це лише кілька цитат з опитування просто на вулицях українських міст. Цікаво, що у цих жінок на фронті в АТО загинули близькі, друзі, рідні. Але лячного страху немає в думках сильних українських жінок. Бо вони впевнені, що їхні захисники-чоловіки сильні та спроможні в усіх аспектах, і залишаться чоловіками - на відміну від закомплексованих лідерів та "женоподобных сепаратистов".

Хочеться почути думку психолога з цього приводу. На наші питання відповів пан Станіслав, практикуючий лікар-психоневролог. "Почуття гумору - це не лише данність характера. Гумор рятує часто навіть тих, хто є психічно хворими чи нездатними. Якщо у людини після стресу, втрати коханого чоловіка чи брата, залишається сила сміятись над ворогом, а не боятись його, - то це є перемога. В першу чергу, над самим собою".

Спецкореспондент Анна Бондаренко

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...