У РФ потрапив у смертельну ДТП пасажирський автобус з Донбасу (фото, відео)

В результаті аварії 4 людини загинули, ще 32 отримали травми різного ступеня. 17 постраждалим, в тому числі одній дитині, потрібна була госпіталізація.

Скрін відео

У Ростовській області Росії на 47-му кілометрі автодороги Самбек–Успенка сталася велика ДТП за участю двох пасажирських автобусів. Про це повідомляє російське видання 161.ru, передають Патріоти України.

В результаті аварії 4 людини загинули, ще 32 отримали травми різного ступеня. 17 постраждалим, в тому числі одній дитині, потрібна була госпіталізація.

За попередніми даними, винуватцем аварії став водій ПАЗа, який не поступився дорогою рейсовому автобусу Донецьк–Ростов, який прямував з окупованого Донбасу.

Також наголошується, що передбачуваний винуватець ДТП з 2015 року чотири рази притягувався до відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...