"У РФ усе прогнило настільки, що за допомогою телефона можна вирішувати все", - пранкер Вольнов

Український пранкер Євген Вольнов заявив, що після пожежі в Кемерові телефонував від імені адміністрації президента з "найбільш безглуздими" пропозиціями і всі його співрозмовники одразу погоджувалися виконувати його доручення.

Фото: ЗМІ

Після трагічної пожежі в Кемерові було відразу зрозуміло, що ситуація розвиватиметься за стандартним для Росії сценарієм "бандитської держави". Про це заявив український пранкер Микита Кувіков, відомий як Євген Вольнов, у коментарі журналісту Матвію Ганапольському, який транслювали у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Мій внесок у цю ситуацію був у тому, щоб показати, як за допомогою одного імені адміністрації президента можна творити все що завгодно. Можна прибирати іграшки і квіти. Люди стояли навколо цих лавочок, приходили, клали квіти та іграшки і плакали. А люди, яким я зателефонував і сказав, що я з адміністрації президента, не звертаючи уваги ні на що, просто підійшли і почали збирати це в сміттєві пакети", – розповів він.

Пранкер додав, що після його дзвінка працівник моргу відмовився говорити правду ЗМІ, похоронні служби і священик пообіцяли відкат за організацію похорону, а в дитячому будинку погодилися надати дітей, щоб президент Росії Володимир Путін особисто "вивів їх із будівлі, охопленої полум’ям".

"Я брав найбільш безглузді ідеї, які можна припустити. І з першого разу, з першого дзвінка вони спрацьовували на сто відсотків... Я сказав, знаєте, приїжджає президент, і для того щоб зняти гарну картинку, нам необхідна група діток різного віку, щоб Володимир Володимирович переможно вивів їх із "Зимней вишни", нібито рятуючи дітей... Це цитата", – розповів Вольнов.

За його словами, директор дитячого будинку одразу погодилася і пообіцяла уточнити це питання у свого керівництва. "Ця ситуація її ніяк не вразила. Це доводить, що в Росії все прогнило настільки, що за допомогою телефона можна вирішувати все що завгодно, починаючи від приховування кількості трупів до відкатів на труни і відспівування. Це була моя головна мета, показати, наскільки це все прогнило. І найголовніше, показати це жителям Кемерова", – наголосив пранкер.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...