У Росії екскурсійний автобус врізався у вантажівку, десятки загиблих і постраждалих

Фото: ВК

У Росії екскурсійний автобус врізався у вантажівку, в результаті чого загинули 6 людей, ще 24 постраждали, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

Екскурсійний автобус, що перевозив паломників з Абхазії в Нижній Новгород, в ніч на вівторок зіткнувся з припаркованим вантажівкою на трасі М-4 "Дон" в районі Кубані.

За уточненими даними поліції, водій автобуса King Long - 39-річний житель Нижнього Новгорода - допустив зіткнення з вантажівкою MAN, після чого той врізався в машину Toyota.

"За попередньою версією, причиною ДТП могло стати те, що водій автобуса міг заснути за кермом", - інформує поліція. Відзначається, що правоохоронці вирішують питання про порушення кримінальної справи.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...