У Росії обстріляли школу, є постраждалий (фото, відео)

Скріншот

У п'ятницю, 8 червня, в центрі Челябінська (Російська Федерація) невідомий обстріляв школу, повідомляють Патріоти України з посиланням на 31tv.ru.

Відзначається, що стрілок відкрив вогонь з сусіднього будинку, з другого поверху, поранено одного школяра. За попередніми даними, постріли були здійснені з пневматичної зброї.

У даний час на місці події працюють співробітники правоохоронних органів. Уточнюється, що причиною агресії чоловіка міг стати м'яч, який прилетів на ділянку поруч з будинком. Підлітки полізли через паркан - після цього з вікна висунувся невідомий і почав стріляти.

Як зазначає Telegram-канал Life Shot, 41-річного стрілка затримали. Він був п'яний, і йому нібито не сподобалося, що підлітки бігали на даху його гаража. Стосовно чоловіка порушили кримінальну справу про хуліганство із застосуванням зброї.

"У 12-річного підлітка садно стегна і плеча, вогнепального поранення немає, дитину оглянули медики в присутності батьків, від госпіталізації відмовилися", - заявили в адміністрації міста. У той же час самі школярі стверджують, що куля потрапила хлопчикові в щоку.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...