У Росії під час шкільного балу вбивця зі стажем влаштував криваву різанину

Незбагненно, що різник був делегований родичами, щоб забрати з вечірки старшокласницю зі своєї родини. Дівчина запручалася, і у зека, котрий відсидив за вбивство "зірвало дах"

У неділю, 18 листопада, в селищі Жовтневий (Кіровська область, Росія) п'яний чоловік напав з ножем на учня школи, повідомляють Патріоти України з посиланням на соцмережі. Все почалося з того, що під час шкільного осіннього балу, рецидивіст, який сидів за вбивство, прийшов в школу, щоб забрати з дискотеки свою родичку, яка вчиться в десятому класі.

Дівчина, як видно, додому не поспішала, тому відмовилася йти зі школи. Тоді п'яний чоловік почав погрожувати, що вб'є кожного знаходиться в школі. Співробітники навчального закладу закрили всі виходи і викликали поліцію.

У цей самий момент одному з присутніх в школі, 19-річному юнакові, подзвонив друг і попросив відкрити двері. Після того як той вийшов на вулицю, п'яний чоловік два рази вдарив його ножем. Хлопець забіг в школу, викликали швидку допомогу.

До того ж, після цього, чоловік з ножем намагався проникнути в актовий зал, де знаходилися всі діти, через запасний вихід. Але, на щастя, йому це не вдалося.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...