У Росії помер відомий українець (фото)

У Росії помер відомий поет Аркадій Федотов, який написав слова на мелодію маршу Прощание славянки. Серце чоловіка, який народився в Києві, зупинилося 19 листопада, повідомляють Патріоти України.

Зазначено, що прощання з Федотовим відбудеться 26 листопада о 10:30 у ритуальному залі Хабаровської клінічної лікарні №2. На момент смерті поетові було 88 років.
Як відомо, Аркадій Федотов народився в 1930 році в Києві, на початку 1930-х років родина переїхала до Хабаровська. Найвідоміша його робота - пісня на мелодію маршу Прощание славянки. Слова до цієї мелодії ним були написані в 1965 році. Також у золотий фонд місцевого радіо і телебачення увійшла пісня Где шумит седой Амур, присвячена 110-річчю Хабаровська. До того ж Федотов - автор багатьох інших текстів, збірок віршів і книг.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...