У Росії раптово помер відомий молодий актор

Публіцист Кирило Шуліка в Facebook заявив, що причиною смерті Володимира Диховичного стали наркотики.

Володимир Диховичний. Фото: Известия.

У Росії помер популярний актор Володимир Диховичний, син режисера Івана Диховичного. Йому було 30 років. Про це повідомляє Znak, передають Патріоти України.

На даний момент про причини смерті не уточнюється. У той же час, публіцист Кирило Шуліка в Facebook заявив, що причиною смерті актора стали наркотики. "Причина смерті - наркотики. Наркотики - зло. Не пробуйте і бережіть дітей", - написав він.

Зазначимо, що Володимир Диховичний народився 12 квітня 1988 року. У 2014 році закінчив ВДІК (майстерню народного артиста РФ Сергія Соловйова). Знявся в картинах "Невидимки" Сергія Комарова, "Літо" Кирила Серебреннікова, серіалі "Безсоння" та ін. Володимир - син Івана Диховичного від другого шлюбу, його мати Ольга Черепанова, яка, за даними з відкритих джерел, живе в США.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...