У Росії шириться жіночий алкоголізм, або Про викрадення дворічної дитини у п'яної матері

Це лихо накриває Росію саме через відчай та поступову деградацію свідомості.

Неприємна подія спіткала найвіддаленішу та тимчасово анексовану область України - Кубань. На жаль, росіянки все частіше страждають від жіночого алкоголізму.

Це лихо накриває Росію саме через відчай представниць слабкої статі, невпевненість у майбутньому, деградацію свідомості, як наслідок державної політики агресії і відчуження церков від традиційних канонів.

Все це робить зі свідомості пересічного росіянина вибухонебезпечну суміш, але під гнітом держмашини все це перетворюється на непроглядний відчай. Як наслідок, все частіше констатуємо такі події:

"На Кубані дворічну дівчинку "вкрали" у п’яної матері. Дівчинка знаходиться в дитячому будинку, відносно матері вирішується питання про позбавлення батьківських прав. За інформацією правоохоронців, 2 грудня мати дворічної дівчинки пішла в гості до знайомого, взявши з собою доньку.

За гучним застіллям жінка не помітила, що дитина зникла, ніхто з присутніх не міг згадати, де малятко. Як з'ясувалося пізніше, один з учасників застілля вирішив відвезти дитину подалі від п'яної компанії і недбайливої матері і передав її своїй дружини, де дитину і знайшли правоохоронці. Представник слідчого управління зазначив, що дівчинка, коли її знайшли, була здорова і сита.

"Стосовно чоловіка, який забрав дитину зараз проводитися перевірка і якщо ознак складу злочину в його діях не буде знайдено, а з’ясується, що чоловік діяв в інтересах дитини, його відпустять", - зазначив заступник керівника слідчого управління міста Новоросійськ СУ СК РФ по Краснодарському краю Сергій Фомін".

Будемо сподіватись, що за такий вчинок, досить розумний як на мене, борони Боже, йому не оголосять звинувачень.

Опублікував: Лука Радванський

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...