У Росії собака і кіт здали судовим приставам свого господаря-боржника

Чоловік 1980 року народження заборгував близько 400 тисяч рублів у вигляді аліментів на дитину.

Ілюстрація: byaki.netСудові пристави Баганского району Новосибірської області двічі затримували боржника за допомогою його кішки і собаки, передають Патріоти України.

Чоловік 1980 року народження заборгував близько 400 тисяч рублів у вигляді аліментів на дитину. Він жив в приватному будинку з жінкою, був безробітним, на його банківських рахунках не було грошей. Перший раз пристави приїхали до нього в січні 2017 року. Він сховався в лазні, але його пес по кличці Боцман почав "проявляти активність" біля її дверей, і співробітники УФССП знайшли боржника. Суд призначив йому 80 годин обов'язкових робіт.

Після цього боржник перерахував матері дитини всього 23 тисячі рублів і перестав здійснювати виплати. У липні судові пристави знову приїхали до нього - вже у кримінальній справі про "несплаті коштів на утримання неповнолітніх дітей". На цей раз чоловік сховався в скрині на горищі. Пристави звернули увагу на кішку, яка "уважно дивилася" на неї.

"Саме в ній, серед солінь і старих речей знайшовся чоловік", - відзначили пристави.

Чоловіка доставили в суд, де ознайомили з обвинувальним актом. Якщо боржника визнають винним, то йому може загрожувати до року позбавлення волі.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...