У серпні українці зможуть спостерігати унікальне космічне явище

Явище можна буде спостерігати на всій території України. Але найкращі умови для огляду "танцю планет" будуть на півдні нашої країни.

У серпні українці зможуть побачити унікальне явище - Місяць зблизиться з чотирма планетами, передають Патріоти України.

Це явище можна буде спостерігати на всій території України. Але найкращі умови для огляду "танцю планет" будуть на півдні нашої країни.

"21 серпня Місяць зблизиться з Сатурном, 23 серпня - з Марсом, 27 серпня - з Нептуном, а 31 серпня - з Ураном".

Спостерігати зближення Місяця і планет українці зможуть через годину після заходу Сонця. Але лише при наявності ясної і безхмарної погоди.

Додамо, що зближенням називається видиме проходження одного небесного об'єкта поблизу іншого на небесній сфері. За 10 днів природний супутник Землі пройде поряд з усіма планетами Сонячної системи (крім Меркурія). Правда, українці зможуть побачити лише деякі з них.

Опублікував: Олег Устименко

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...