У сім'ї австралійців, які втратили в результаті падіння "Боїнга" під Торезом трьох дітей, народилася дівчинка

Ентоні Маслін і Маріт Норріс вважають, що народження їхньої дитини доводить, що «любов сильніше ненависті».

Мо, Еві і Отіс Маслин летіли рейсом MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур в супроводі їх 68-річного дідуся Ніка Норріса. Фото: PR image.

У подружжя з Австралії Ентоні Маслин і Маріт Норріс, троє дітей яких загинули 17 липня 2014 року, коли над територією Донецької області України був збитий літак «Малайзійських авіаліній», народилася дочка. Дівчинку назвали Вайолет Мей, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Ми досі живемо з почуттям болю, але Вайолет і усвідомлення, що всі наші четверо дітей завжди залишаються з нами, привносять світло в нашу темряву», - заявили подружжя і додали, що народження їхньої дитини доводить, що «любов сильніше ненависті» .

Мо, Еві і Отіс Маслин летіли рейсом MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур в супроводі їх 68-річного дідуся Ніка Норріса. Батьки залишалися в Нідерландах. Старшому з дітей було 12 років, наймолодшій - вісім.

Під час аварії «Боїнга», збитого із зенітно-ракетного комплексу «Бук» російського виробництва проросійськими сепаратистами, загинули всі 298 чоловік, що знаходилися на борту. Включаючи 80 дітей.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...