"У сміття": В Одесі учасник АТО "провчив" провокатора в футболці з Путіним (фото)

Футболка полетіла в сміття.

Фото: ФБ

У місті Ізмаїл Одеської області учасник АТО Дмитро Озмітель змусив чоловіка зняти футболку із зображенням Путіна та надписом "Найбільш ввічливий президент". Про це йдеться в пабліку "Ізмаїл, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, зазначається, що учасник АТО підійшов до чоловіка у "провокаційній" футболці з Путіним і попросив зняти її. Водночас він спробував пояснити, чому носити такий одяг у час війни неприпустимо. В результаті чоловік зняв свою футболку. Після цього учасник АТО розірвав її і викинув у сміттєвий бак.

Згодом любитель "русского мира" був затриманий правоохоронними органами. Примітно, що сам Озмітель був одягнений футболку із зображенням герба України.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...