У США знайшли труп "двійника" лохнеського чудовиська

Таємничу істоту було знайдено в національному заповіднику "Острів Вольф", Джорджія, США. Її виявили батько (Джефф Уоррен) і син, які плавали на човні неподалік.

Фото: ЗМІ

У США був знайдений труп невідомої тварини, яка зовні нагадує лохнеське чудовисько, повідомляють Патріоти України.

Спочатку очевидці вирішили, що з води на берег викинуло останки тіла тюленя. Коли вони підібралися ближче, побачили, що туша не була схожа на якусь з відомих істот. Двоє чоловіків зробили кілька фотографій, які тепер обговорюють вчені.

Знайдена істота виглядала дивно: з плавниками, довгою шиєю і маленькою головою. Саме такі риси характерні для образу знаменитого лохнеського чудовиська.

Експерти, які зайнялися вивченням знахідки поки не поспішають виносити вердикт щодо походження загадкового створіння. За словами директора американської Служби охорони риб та диких тварин, деякі морські істоти, розкладаючись, можуть набувати вигадливих форм, що нагадують нам доісторичних тварин, отож цим непізнаним чудовиськом могла виявитися звичайна акула.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...