У старовинному, немов казковому замку: Зірки серіалу "Гра престолів" зіграли справжнє весілля (фотофакти)

Весільна церемонія Кіта Харінгтона і Роуз Леслі відбулася в Шотландії, околиці нагадували ті, де розгортаються події телесаги. Гостями наречених були і колеги по зйомках.

У Шотландії відбулося весілля зірок популярного телесеріалу «Гра престолів» Кита Харінгтона і Роуз Леслі. 31-річні виконавці ролей короля Півночі Джона Сноу і Ігрітт з племені «здичавілих», котрі познайомилися на зйомках в 2012 році, оголосили про свої заручини в вересні минулого року, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Церемонія одруження пройшла в невеликій церкві неподалік від міста Інверурі (графство Абердиншир). А урочистий прийом - в старовинному родовому замку XV століття, що належить батькові нареченої Себастьяну Леслі, що походить з давнього шотландського клану.

На весілля були запрошені колеги шотландки Леслі і англійця Кита за серіалом - в тому числі Емілія Кларк (Дейенеріс Таргаріен), Софі Тернер (Санса Старк), Мейсі Вільямс (Арья Старк), Пітер Дінклейдж (Тіріон Ланністер).

Родовой замок, где проходило торжество

Як пише Daily Mail, багато чоловіків, в тому числі батько Леслі, були одягнені в традиційні шотландські кілти. А на виході з церкви молодят зустрічали звуки волинок.

Отец невесты был в килте

Леслі перестала зніматися в «Грі престолів» через два роки після початку зйомок, так як її героїня загинула. Персонаж Харінгтона є одною з головних дійових осіб. Він фігурує в усіх семи сезонах. У 2017 році Харрінгтон став одним з найбільш високооплачуваних акторів телебачення, отримуючи 1,1 мільйон доларів за один епізод «Ігри престолів».


Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...