У стилі Путіна: Російський спортсмен осоромився на Кубку світу

Біатлоніст Євген Гаранічев тренувався перед гонкою і не догледів за часом.

Євген Гаранічев. Фото: biathlonrus.com.

Російський біатлоніст Євген Гаранічев запізнився на пасьют етапу Кубка світу в американському Солт-Лейк-Сіті, повідомляють Патріоти України із посиланням на Sports.ru.

Спортсмен з РФ повторив звичку президента Росії Володимира Путіна спізнюватися на важливі зустрічі. Гаранічев тренувався перед гонкою і не догледів за часом. У підсумку свій старт російський біатлоніст пропустив.

"Золото" гонки завоював француз Кантен Фійон Майє, який на 25 секунд випередив Ветлі-С'ястада Крістіансена. "Бронзу" здобув ще один представник Франції Сімон Дет'є.

Єдиний представник України капітан збірної Дмитро Підручний невдало відстрілявся на трьох вогневих рубежах, допустивши чотири промахи, і, незважаючи на хороший хід, прийшов до фінішу лише 14-м. При цьому наш спортсмен продемонстрував шосту швидкість на перегонах. Ще один українець Артем Тищенко прийняв рішення не стартувати в пасьюті.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...