У Сирії знищені 160 росіян-бойовиків ІДІЛ

Про це розповів заступник міністра МЗС РФ.

Ілюстрація:tsn.ua

У Сирії знищено 160 бойовиків терористичної організації "Ісламська держава", що мають громадянство Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Росії з протидії тероризму Олег Сиромолотов, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"На даний момент під прапорами ІДІЛ бореться більш 25 000 іноземних терористів-бойовиків, у тому числі з арабських країн, Європи, Росії та СНД. З Росії до Сирії виїхало 2 719 російських громадян, 160 з них вже знищені, 73 повернулися і засуджені, ще 36 заарештовані", - сказав Сиромолотов.
Дипломат зазначив, що теракт з російським літаком в Єгипті підкреслює необхідність згуртувати міжнародні зусилля для придушення тероризму.
"Ми розглядаємо цей варварський напад на наших громадян у контексті серії кривавих терористичних атак, скоєних останнім часом в Парижі, Бейруті, Іраку, Анкарі та Єгипті, - сказав він.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...