"У той момент, коли на мене було націлене дуло автомата, я попрощався з життям", - українець, який дивом вижив під час страшного теракту

Після цього випадку чоловік без роздумів залишив роботу, під час якої встиг побувати у трьох авіарейсах.

Ілюстрація: kp.ua

Колишній співробітник південноафриканської авіакомпанії 32-річний Дмитро після теракту в Кабулі розповів, як сам потрапив в аналогічну ситуацію два роки тому. Його історію публікує "КП в Україні", повідомляють Патріоти України.

Тоді теракт стався в Малі. "У той момент, коли на мене було націлене дуло автомата, я попрощався з життям. Мене закрив тілом товариш, який мертвим упав на мене. І терорист, прийнявши мене за вбитого, вийшов з автобуса. Так я врятувався", - говорить він.

Дмитро разом зі своїми співробітниками в той день мав повертатися з відрядження з Малі. Але терористи напали на їх автобус буквально в декількох кроках від готелю.

"Ми тільки вийшли з готелю, розташувалися в автобусі, і тут раптово пролунали постріли. Загинуло близько 30 осіб. Терористи, мабуть, чекали, поки ми сядемо в транспорт, щоб всіх накрити на місці", - припускає він. Після цього випадку Дмитро без роздумів залишив роботу, під час якої встиг побувати у трьох авіарейсах.

"Останнім часом багато наших людей з України йдуть на таку ризиковану роботу. Мені тоді, у мене ще не було родини, здавалося, що зароблю грошей на житло, машину, повернуся в Україну або взагалі в Америці будинок куплю і там залишуся. Але коли ти хоча б раз подивишся в обличчя смерті, тобі вже нічого не захочеться ні за яку нагороду", - пояснює Дмитро.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...