У центрі Києва вантажівка Нацгвардії протаранила Renault (фото, відео)

Сьогодні, 22 січня, на перетині вулиць Басейна та Павла Скоропадського сталася ДТП: військовий МАЗ врізався у Renault. Аварія трапилася близько 8:40, повідомляють Патріоти України.

За попередньою інформацією, МАЗ рухався в колоні з кількох військових автомобілів по вулиці Павла Скоропадського. У ньому їхали бійці, які повинні були заступити на службу на вулиці Банковій. Попереду і ззаду знаходилися автомобілі супроводу. Однак, під час повороту на вулицю Басейну, він не розминувся з Renault, який спускався з бульвару Лесі Українки.

Обійшлося без постраждалих. На місці працюють два екіпажі поліції і служба безпеки дорожнього руху Нацгвардії. Від вулиці Еспланадної в сторону Бессарабської площі утворився великий затор. Обставини ДТП встановлюються.

Джерело: Інформатор

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...