У тварин облазить шкіра, вони вмирають на вулицях: Шокуючі наслідки "хіматаки" в Криму (фото)

Окупаційна влада анексованого Криму забороняє жителям Армянська скаржитися в ЗМІ на проблеми зі здоров'ям у результаті викиду невідомої речовини. Вільно повідомляти про це містяни можуть тільки в соціальних мережах, повідомляють Патріоти України.

За інформацією журналістів, преси кримчани бояться, тому що переконані, що після публікацій у них можуть виникнути проблеми з адміністрацією міста і чиновниками.

"Чиновники та місцеві бізнесмени не хочуть займатися чужими проблемами. Їх цікавить тільки інформаційний фон, тому вони де порадами, де вимогами, а де і прямими ультиматумами примушують людей не спілкуватися зі ЗМІ. Жителі міста таку тактику, мабуть, підтримують, незважаючи на те, що тільки після публікацій у пресі їхніх дітей з алергічними висипаннями та задушливим кашлем вивезли з міста", - сказано в матеріалі.

"На відпочинку ми захворіли: температура 39, блювота і пронос. У більшості наших сусідів такі ж симптоми, але люди не грішать на ротовірус або на їжу в їдальнях: тут все чисто і годують непогано. Всі думають, що через викиди", - розповіла співрозмовниця видання.

Журналісти також подзвонили в інфекційне відділення армянської міської лікарні, але там вирішили не коментувати ситуацію зі скаргами на здоров'я. "На якій підставі ми вам повинні давати якусь інформацію, якщо ми її даємо тільки Росспоживнагляду, Міністерству охорони здоров'я і поліції", - заявила жінка, що представилася лікарем, і кинула слухавку.

Відзначається, що через екологічну катастрофу хворіють не тільки діти і дорослі, а й тварини. У них облазить шкіра на відкритих ділянках, деякі вмирають прямо на вулицях.

Джерело: primechaniya.ru

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...