У Ватикані створили машину часу, - Daily Star

Машина здатна показувати події минулого.

Ватикан передав ЦРУ справжню машину часу. Фото: Joinfo.

У 60-х роках минулого століття Ватикан передав Центральному розвідувальному управлінню США технологію машини часу. Про це повідомляє Daily Star з посиланням на випускника Єльського університету і члена колегії адвокатів округу Колумбія Альфреда Ламбремонта Вебра, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами Вебра, який також є автором блогу «Екзополітика», у Ватикані давно є машина часу, яка дозволяє отримувати доступ до «слідів» подій минулого.

Машина, яка нібито складається з екрану і спеціальних циферблатів, відома як «хроновізор» і, хоча вона не дозволяє людині переміщатися в часі, машина здатна показувати події минулого.

За твердженнями Вебра, чернець ордену Святого Бенедикта Франсуа Бруна після Другої світової війни намагався викрити секретну технологію Ватикану, але зазнав невдачі, так як був висміяний в засобах масової інформації.

Вебр також вважає, що насправді саме Ватикан допоміг заснувати ЦРУ, а в кінці 60-х років передав свою таємну розробку агентству.

Новий закон про мобілізацію: Стало відомо, хто із жінок може отримати повістку

вівторок, 23 квітень 2024, 7:30

У новому законопроєкті про мобілізацію є кілька положень щодо мобілізації жінок. Зокрема, умови закону визначають, що жінки можуть піти на службу лише добровільно. Про це йдеться в тексті закону про мобілізацію, передають Патріоти України. Зазначаєтьс...

Скорочення будуть практично в усіх галузях: Українців частіше звільнятимуть, ніж братимуть на роботу - прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 6:43

Найближчим часом український ринок праці перебуватиме у досить статичному стані: в основних секторах економіки не очікується як різкого зростання вакансій, так і хвилі звільнень, передають Патріоти України. Втім, компанії, які мають намір змінювати к...