У важкій формі: Терористів "ДНР" "косить" небезпечне захворювання

Мова йде про відразу декілька бригад "1-го АК ДНР".

Ілюстрація: 24tv.ua

У рядах терористів "ДНР" зафіксовані випадки захворювання на відкриту форму туберкульозу, повідомляють Патріоти України з посиланням на пост нардепа від "Народного фронту", лідера проекту "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука.

"У ряді випадків мова йде про відкриту формі. Командування" 1-го АК ДНР "поставило задачу провести повну перевірку всіх бойовиків і російських найманців у всіх частинах і підрозділах на предмет захворювання на туберкульоз", - написав він.

Також Тимчук повідомив, що окупанти вивезли "на зберігання" в Шахтарський район Донецької області до 20 тонн аміачних сполук та інших небезпечних хімічних речовин.

"Місцеве населення стало масово обурюватися такими діями окупантів. Останні, в свою чергу, заспокоюють місцевих жителів тезою про "тимчасове зберігання", - додав він.


Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...