У Венеції почався знаменитий щорічний фестиваль (фото, відео)

Цього року тема карнавалу, художнім керівником якого виступив постановник шоу Марко Маккапані, заявлена як "Креатив. Ярмарок марнославства".

Карнавал у Венеції. Фото: Euromag.ru.

В Європі карнавальний сезон зараз у розпалі. На театр під відкритим небом перетворилися вулиці італійської Венеції та французької Ніцци, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У Венеції стартував традиційний щорічний карнавал на воді. Розпочалося дійство з яскравого шоу на каналах міста.

Акробати у світлодіодних костюмах танцювали на човнах і навіть у повітрі, висячи на надувній кулі. Так зображали красу підводного світу.

Згодом у Венеції відбувся водний парад. Гранд-канал заполонили люди в масках і яскравих костюмах на химерних гондолах і човнах. Карнавальні дійства триватимуть до 28 лютого. Всі вони об'єднані однією темою – ярмарок марнославства.

На вулиці французької Ніцци теж вийшли тисячі артистів. Тема маскарадного дійства – енергія. Тож костюми зображають різні її джерела.

Ключова персона параду – гігантська лялька "Король енергії" – у вигляді сонця.

Не оминули увагою на Лазуровому березі й політиків – провели парад велетенських ляльок. Були тут і фігури, схожі на кандидатів у президенти Франції, а також Дональда Трампа.

Захищав Україну та кожного з нас: На війні загинув стрілець-санітар із Харківської області

понеділок, 6 травень 2024, 20:14

Під час захисту України на Донецькому напрямку загинув воїн 54-ї бригади. Це сталося 10 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Верхньокам’янське Бахмутського району Донецької області. Олег Куров був стрільцем-санітаром механізованого відділення мех...

Українцям за кордоном знову почали видавати паспорти: Ось хто в пріоритеті

понеділок, 6 травень 2024, 19:50

Закордонні підрозділи ДП “Документ” відновили видавання паспортів громадянам України в тестовому режимі. Про це повідомили на сайті підприємства, передають Патріоти України. Паспорти видаватимуть насамперед “соціально вразливим категоріям громадян”, як...