У військовому виші в Києві створили діораму з фрагментом переможного бою 2014 року за Мар''їнку (фото)

Проект презентували у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

На честь наших захисників на Донбасі на факультеті Бойового застосування систем управління і зв'язку навчального закладу відкрито діораму "Вічна слава і пам'ять героям АТО", передають Патріоти України з посиланням на сайт Міноборони.

На діорамі зображено фрагмент бою під Мар`їнкою 2014 року, в якому українські воїни здобули перемогу над російсько-терористичними загарбниками. Всі елементи панорамного бою власноруч виготовили курсанти ; учасники АТО.

"Ця діорама присвячується всім тим, хто брав участь у захисті незалежності України. Особливо хочеться згадати тих, хто ціною свого життя не дав загарбникам жодного шансу на успіх. Хочу, щоб наші діти жили під мирним небом у вільній незалежній Україні" ; сказав в своїй промові начальник факультету учасник бойових дій полковник Олександр Пономарьов.

Діорама розташована на почесному місці. Її мета ; виховання майбутніх офіцерів, патріотів своєї держави.


"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...