У Зеленського виявилась несподівана/сподівана охорона. Деталі

Охоронці шоумена пересувалися на мікроавтобусі, який належить фірмі, що контролюється умовною групою "Приват" Ігоря Коломойського.

У Володимира Зеленського є охорона? Ілюстрація: Еспресо ТБ.

Шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський, пересувається по місту в супроводі автівки компанії з умовної бізнес-групи "Приват" олігарха Ігоря Коломойського. Про це повідомляє Bihus.Info, передають Патріоти України.

Зазначається, що на відео з розслідування програми "СХЕМИ" "Зелена родина ру" про бізнес Зеленського у Росії після спілкування з журналістами шоумен сідає у власний RANGE ROVER, за яким вирушає автівка супроводу – мікроавтобус VOLKSWAGEN MULTIVAN з одеськими номерами. "Ці номери зареєстровані на ПАТ "Синтез Ойл", - наголошують автори програми.

Повідомляється, що компанія з перевалки і транспортування нафти - "Синтез Ойл" - записана на чотири кіпрські фірми і входить до складу одеського перевалочного комплексу, що контролюється умовною групою "Приват" Ігоря Коломойського. У виданні додали, що у 2016 р. в офісі "Синтез Ойл" прокуратура спільно з СБУ проводили обшуки в рамках розслідування справи щодо розкрадання державних коштів в особливо великих розмірах посадовими особами ПАТ "Укртранснафта", яке належить "Нафтогазу".

Тоді "Нафтогаз" просив прокуратуру вивчити договір компаній "Укртранснафта" і "Синтез Ойл" щодо можливого умисного нанесення збитків колишнім керівництвом держкомпанії. Ревізійна комісія стверджувала, що через невигідні контракти "Укртранснафти" з "Синтез Ойл" (транспортування сировини на завод за заниженими тарифами), держкомпанія у 2013-2014 роках отримала 550 млн грн збитків. Згодом кримінальне провадження закрили, повідомивши про відсутність в діянні складу кримінального правопорушення.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...