Карма наздогнала головного рашиста та алкаша серіалу: У зірки скандальних "Сватів" стався інсульт

18 березня Федора Донбронравова госпіталізували. За словами художнього керівника Московського театру сатири Михайла Ширвіндта, в актора стався "маленький напад судинного характеру".

Фото: ЗМІУночі проти 23 березня популярний російський актор театру та кіно Федір Добронравов, відомий у тому числі і за роллю в українському серіалі "Свати", переніс інсульт, проведено екстрену операцію, повідомляють Патріоти України.

Згодом з’явилася інформація, що Добронравов уже почувається добре та приходить до тями. Однак, як пише російське видання "Известия", уночі акторові знову стало зле та йому потрібною була операція, відтак його поклали до лікарні у Москві. Зазначається, що усе пройшло нормально, щоправда виписка Добронравова поки не планується.

Цілком імовірно, що зірку "Сватів" випишуть з клініки 31 березня, а 1 квітня сподіваються, що хворий зможе знову вийти на сцену. Додамо, раніше вистави за участю Добронравова, які мали відбутися 21 та 29 березня, було скасовано у його рідному Московському театрі сатири та у Санкт-Петербурзі.


Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...