У знак протесту проти знущань: Полонений у "ДНР" журналіст Асєєв оголосив голодування

Український журналіст, письменник Станіслав Асєєв, відомий під псевдонімом Станіслав Васін, утримуваний у полоні бойовиками в Донецьку, оголосив голодування тиждень тому. Про це заявив колишній народний депутат Єгор Фірсов на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

За його словами, до голодування Васіна змусило погане ставлення – він хворіє, проте не отримує належного лікування. Фірсов закликав міжнародні організації звернути увагу на голодування Васіна і сприяти його якнайшвидшому звільненню з полону. Нагадаємо, рік тому журналіст і письменник Станіслав Асєєв перестав виходити на зв'язок. Пізніше з'ясувалося, що хлопця викрали бойовики "ДНР".

Довідка: Наразі про життя Асєєва у полоні все ще відомо дуже мало. Певну інформацію періодично повідомляє однокласник Станіслава, екс-нардеп Єгор Фірсов. Він, зокрема, розповів, що періодично з Асєєвим домагається зустрічі його мати. Іноді таку можливість їй надають.

Асєєв живий, але скаржиться на стан здоров'я, оскільки потерпає від хронічного бронхіту, який в нього ще з дитинства. Також йому докучав сильний зубний біль.

За словами Фірсова, Асєєв перебуває на території колишнього заводу, відомого як "Ізоляція". Це приміщення, де бойовики облаштували в'язницю, де тримали і катували полонених. "Ті хто побував у полоні, називають це місце справжнім концтабором, де полонених вдень змушували працювати, а вночі катували", - зазначив екс-нардеп. За його даними, "суд" по справі Асєєва, постійно переноситься.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...