"Убегу в лес, подальше от людей, потом вернусь и начну работать": Савченко про те, чи могла б стати президентом

Льотчиця хоче знайти для себе нове заняття, однак ще не визначилася з ним.

Надія Савченко. Фото: ipress.ua.

Українська льотчиця Надія Савченко, яку в Росії судять за нібито причетність до вбивства російських журналістів на Донбасі, в інтерв'ю російському журналісту Аркадію Бабченку розповіла про свої політичні плани після повернення в Україну. Текст інтерв'ю Бабченко опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання про те, чим льотчиця намір зайнятися після повернення в Україну - політикою або продовженням військової кар'єри, Савченко сказала, що хоче знайти для себе нове заняття, однак ще не визначилася з ним. Говорячи про перші плани після повернення додому, Савченко зазначила: "Втечу в ліс, подалі від людей, потім повернуся і почну працювати".

Ольга Головченко з Таганрога передала журналісту своє звернення до Савченко: "Перш за все передайте, що багато в РФ Надію підтримують і захоплюються її мужністю і стійкістю. А питання ... запитаєте, як вона ставиться до нової української влади? До ситуації з реформами в Україні . Чи не розчарована проміжними результатами Майдану? " У відповідь на це льотчиця сказала: "Ні, не розчарована! На те вони і проміжні".

У той же час Бабченко передав Савченко звернення від однієї з мешканок Києва: "Коли Надя повернеться, вона буде шокована невідповідністю того, за що вона боролася, і тим, що побачить. Адже по суті нічого в українському політикумі не помінялося. Чи готова вона очолити нову політсилу?" "Я не сліпа і не дурна. І так все бачу. Якщо це треба буде українцям - я готова", - підкреслила Савченко.

При відповіді на пряме запитання, чи готова льотчиця стати президентом України, Савченко сказала: "Українці, а я вам президентом потрібна? Якщо скажете, що потрібно, то буду! Мені все одно, як виконувати свій обов'язок перед українцями, - на поле бою або президентом".

Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...