Убив і поїхав до коханки: У справі про криваву розправу в Вінниці спливли моторошні подробиці (фото)

На речових доказах у справі про звіряче вбивство сім'ї 31 грудня в Вінниці знайшли ДНК підозрюваного Анатолія Малеця, двох убитих жінок і двох дітей. Про це розповів заступник начальника ГУ Нацполіціі у Вінницькій області Олександр Цимбалюк, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляли раніше правоохоронці, на звалищі в центрі міста був знайдений замотаний в труси молоток, який містив сліди скоєння злочину. Стало відомо, що ймовірне знаряддя вбивства вдалося знайти завдяки розмові з самим Малецем.

"Проведена ДНК-експертиза. Там є ДНК Малеця і вбитих жінок, і дітей. Це говорить, що він причетний до скоєння вбивства", – заявив Цимбалюк.

Були озвучені також невідомі раніше деталі 31 грудня, коли у власній квартирі виявили мертвими 63-річну матір, 30-річну дружину та 7-річного сина чоловіка. 3-річна дочка померла в лікарні.

"У той день він повинен був переїхати з речами до іншої жінки, вона йому дзвонила. Ми посекундно відстежили дзвінки та повідомлення. Людина забрехалася. Своїй новій жінці він говорив, що живе з мамою, яка хвора на онкологію, а дружина з дітьми живе окремо. Насправді всі разом вони мешкали в одній квартирі", – розповів заступник начальника ГУ Нацполіціі у Вінницькій області.

Після того, як Малець, за версією правоохоронців, нібито вбив родичів, він вийшов із дому і поїхав до своєї коханки. Поїхав купувати подарунки. Подарував їх, повернувся і викликав "швидку допомогу". "Про маму і дружину він говорить, а ось про дітей відмовляється", – додали в поліції.

У Вінницькій в'язниці, де перебуває Малець, прокоментували поведінку підозрюваного. "Порушень режиму за ним не спостерігається. Жодних нарікань чи скарг від нього теж не надходить. Поки він заарештований на 60 діб – до 28 лютого. Далі цьому громадянину знову обиратимуть в суді запобіжний захід", – розповіли там.

Джерело: 33-й Канал

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...