"Убивця - турок, він вже виїхав із України": Версії вбивства дівчини, яку знайшли в валізі в Дніпрі

Родичі розповіли правоохоронцям, що Даша зустрічала в столиці Новий рік, на зв'язок востаннє вийшла 3-го січня.

Дехто вважає, що Дарину вбив турок. Фото: соцмережі.

Мабуть, самою страшною знахідкою 2019 року стала мертва дівчина в валізі. Загадковий чорний чемодан виявив 4 січня в одному з районів Дніпра бездомний, який "проводив ревізію" сміттєвого бака. Спочатку чоловік несказанно зрадів корисному "улову", а коли відкрив валізу, буквально отетерів - там лежала мертва тендітна дівчина, майже дитина, в одній білизні і джинсах, зазначають Патріоти України.

Поліція активно проводить розслідування: на другий день з'ясували особу дівчини, коло її знайомих, а судово-медична експертиза показала найголовніше - її вбили. Ось тільки ясності поки все одно мало, ймовірні вбивці не знайдені. Вже зрозуміло, що 19-річна Дарина Білоус (саме так звуть вбиту) померла від тупої травми голови і задушення.
Слідчі опитують знайомих жертви, відпрацьовують версію - знайомство з попутниками з Києва до Дніпра. Родичі розповіли правоохоронцям, що Даша зустрічала в столиці Новий рік, на зв'язок востаннє вийшла 3-го січня. Цілком могла зустріти когось.

Природно, знайшлося безліч "шерлоків", які висунули свої версії резонансного злочину. Наприклад, люди вважають, що вбиту дівчину явно не везли в валізі через все місто. Убили там же неподалік, на Перемозі. Особливу увагу радять звернути на приватний сектор. Більш того, деякі вважають, що убивці - не молодь, а цілком дорослі люди.

Містяни міркують: на масиві, де знайшли дівчину, дуже багато камер відеоспостереження. Хоч одна, але повинна була зафіксувати передбачуваних вбивць, які тягли валізу.
А якась Марина загадково натякнула, мовляв, шукайте її колишнього хлопця. Нібито дівчина дуже болісно переживала розставання, страждала. Може, якщо вийти на невдалого кавалера, "потягнути за ниточку", то і вбивця знайдеться?
- Вся інформація, яка є в новинах - брехня. Я знаю, що він з Туреччини і вчора ввечері вже був у своїй країні, - поділився інформацією один з підписників Дашиної сторінки в інстаграм. - Відкупився по-тихому і змився. Але його шукає Інтерпол, і ось там гроші не допоможуть. Також я знаю, що співучасники ще в Дніпрі. Ось їх належить знайти.
Комусь здалося, що Дарину отруїли, ну або їй стало погано за столом. Правда, цю версію не підтверджує висновок судмедекспертів.
- У неї кличка була в дитинстві - "манка", - згадує знайома вбитої Валерія. - Коли в таборі цю кашу давали, Даша кумедні істерики влаштовувала.
Серед величезної кількості співчутливих знайшлися навіть такі, хто провину за подію покладає виключно на вбиту дівчину.
- Справа в неправильно обраних "друзях". А це тільки її вина, - вважають критики. - Не потрібно плутатися з ким попало. І голову вчасно включати.
Трапляються і зовсім неприємні коментарі, нібито студентка коледжу займалася проституцією. На захист Даші її "адвокати" помічають, що дівчина була з неблагополучної сім'ї, дитинство пережила важке. Її ніхто не вчив, з ким можна зв'язуватися, а з ким не варто.


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...