"Убивця - турок, він вже виїхав із України": Версії вбивства дівчини, яку знайшли в валізі в Дніпрі

Родичі розповіли правоохоронцям, що Даша зустрічала в столиці Новий рік, на зв'язок востаннє вийшла 3-го січня.

Дехто вважає, що Дарину вбив турок. Фото: соцмережі.

Мабуть, самою страшною знахідкою 2019 року стала мертва дівчина в валізі. Загадковий чорний чемодан виявив 4 січня в одному з районів Дніпра бездомний, який "проводив ревізію" сміттєвого бака. Спочатку чоловік несказанно зрадів корисному "улову", а коли відкрив валізу, буквально отетерів - там лежала мертва тендітна дівчина, майже дитина, в одній білизні і джинсах, зазначають Патріоти України.

Поліція активно проводить розслідування: на другий день з'ясували особу дівчини, коло її знайомих, а судово-медична експертиза показала найголовніше - її вбили. Ось тільки ясності поки все одно мало, ймовірні вбивці не знайдені. Вже зрозуміло, що 19-річна Дарина Білоус (саме так звуть вбиту) померла від тупої травми голови і задушення.
Слідчі опитують знайомих жертви, відпрацьовують версію - знайомство з попутниками з Києва до Дніпра. Родичі розповіли правоохоронцям, що Даша зустрічала в столиці Новий рік, на зв'язок востаннє вийшла 3-го січня. Цілком могла зустріти когось.

Природно, знайшлося безліч "шерлоків", які висунули свої версії резонансного злочину. Наприклад, люди вважають, що вбиту дівчину явно не везли в валізі через все місто. Убили там же неподалік, на Перемозі. Особливу увагу радять звернути на приватний сектор. Більш того, деякі вважають, що убивці - не молодь, а цілком дорослі люди.

Містяни міркують: на масиві, де знайшли дівчину, дуже багато камер відеоспостереження. Хоч одна, але повинна була зафіксувати передбачуваних вбивць, які тягли валізу.
А якась Марина загадково натякнула, мовляв, шукайте її колишнього хлопця. Нібито дівчина дуже болісно переживала розставання, страждала. Може, якщо вийти на невдалого кавалера, "потягнути за ниточку", то і вбивця знайдеться?
- Вся інформація, яка є в новинах - брехня. Я знаю, що він з Туреччини і вчора ввечері вже був у своїй країні, - поділився інформацією один з підписників Дашиної сторінки в інстаграм. - Відкупився по-тихому і змився. Але його шукає Інтерпол, і ось там гроші не допоможуть. Також я знаю, що співучасники ще в Дніпрі. Ось їх належить знайти.
Комусь здалося, що Дарину отруїли, ну або їй стало погано за столом. Правда, цю версію не підтверджує висновок судмедекспертів.
- У неї кличка була в дитинстві - "манка", - згадує знайома вбитої Валерія. - Коли в таборі цю кашу давали, Даша кумедні істерики влаштовувала.
Серед величезної кількості співчутливих знайшлися навіть такі, хто провину за подію покладає виключно на вбиту дівчину.
- Справа в неправильно обраних "друзях". А це тільки її вина, - вважають критики. - Не потрібно плутатися з ким попало. І голову вчасно включати.
Трапляються і зовсім неприємні коментарі, нібито студентка коледжу займалася проституцією. На захист Даші її "адвокати" помічають, що дівчина була з неблагополучної сім'ї, дитинство пережила важке. Її ніхто не вчив, з ким можна зв'язуватися, а з ким не варто.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...