Удар по скрепах: У Латвії на три місяці заборонили телеканал "Росія РТР"

Порушення зафіксували у передачах "Вечір з Володимиром Соловйовим" і "60 хвилин". Про це пише латвійське видання LETA, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що 22 травня 2018 року, у програмі "Вечір з Володимиром Соловйовим" на каналі "Росія РТР", ведучий неодноразово виступав з ненависницькими висловлюваннями проти частини української держави: "Частина українців, які є "бандерівцями", повинні бути повішені і вбиті".

Крім того, Соловйов назвав деяких українців "незламними нацистами, антисемітами і бандитами". Також 11 січня 2018 року в ефірі "60 хвилин" російський політик Володимир Жириновський неодноразово закликав до військових дій на території України. Він акцентував увагу на ненависті до українців, стверджуючи, що українці є "огидними бандитами".

Заборона ретрансляції на три місяці запроваджена задля того, аби іноземні ЗМІ дотримувались латвійського законодавства.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...