Ударив електрошокером і згвалтував: У Києві спіймали небезпечного педофіла

У Києві поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні 10-річної дівчинки. На упіймання злочинця правоохоронцями пішло майже півроку, повідомляють Патріоти України.

Напад на дитину стався ще в березні 2018-го в Києві на вулиці Оноре де Бальзака, заявив начальник Деснянської поліції Олександр Косовський.

"Фоторобот, складений за інформацією від потерпілої дівчинки, дільничні розмістили у громадських місцях. Оперативники ретельно перевіряли повідомлення громадян, які зверталися щодо схожих за описом", - розповів Косовський.

Встановити особу підозрюваного вдалося за допомогою експертизи ДНК. Ним виявився 47-річний киянин, раніше судимий за вбивство. 11 років він провів за ґратами.

"Три місяці тому його затримали за підготовку до скоєння вбивства, а зараз він перебуває в слідчому ізоляторі в іншому регіоні України. За скоєне йому загрожує до 12 років позбавлення волі", - додав Косовський. За зґвалтування дитини затриманого можуть ув'язнити на 12 років.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...