"Україна - фантастична країна. І мені дуже подобається жити тут. Звичайно, є одна погана річ" - головний тренер ФК "Шахтар"

Наставник "гірників" побідкався, що його сім'я не знаходиться поруч з ним.

Паулу Фонсека. Фото:https://zn.ua

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека зізнався, що закоханий в Україну і його турбує лише відсутність поруч сім'ї. Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалу Футбол, передають Патріоти України.

"Україна - фантастична країна. І мені дуже подобається жити тут, дуже подобається мій стиль життя. Думаю, що на цьому рівні я себе абсолютно реалізував в Україні. Звичайно, є одна погана річ - моя сім'я не тут, не зі мною. І до цього, звичайно, мені доводилося звикати", - сказав португалець.

Як заявив наставник "гірників" він абсолютно задоволений життям в нашій країні.

"Можу сказати, що моє життя тут практично ідеальне. Мені дуже подобається Україна, мені дуже подобається жити тут, в Києві. Шкода, що я так і не побував у Донецьку, тому що всі говорять тільки хороше про це чудове місто, і, я сподіваюся, що коли-небудь я зможу побувати там. Мені дуже подобається бути тут, дуже подобаються українці, я задоволений", - підсумував Фонсека.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...