Україна їй ще щось винна: Лоліта поскаржилася на "Хунту" через свою маленьку пенсію

За словами співачки, в РФ їй платять пенсії тільки шість тисяч рублів, а в Україні - взагалі нічого.
Лоліта Мілявська. Фото: соцмережі.

Скандальна російська співачка Лоліта Мілявська, яка раніше визнала Крим українською територією, в передачі «Ехо культури» розповіла про свою маленьку пенсію, яку призначив їй уряд РФ, передають Патріоти України.

За словами корінної українки, Росія не може платити більше шести тисяч рублів (близько 2500 гривень. - Ред), тому що частину кар'єри вона провела в нашій країні, а до мінімальної пенсії їй не вистачає трьох місяців. «С ноября мне не могут подсчитать размер пенсии. Она не будет больше шести тысяч рублей. Дело в том, что я не могу доказать все 35 лет трудового стажа, потому что часть этого времени работала в Украине, а там мой стаж никто подтверждать не станет», – поскаржилась співачка.

Лоліта також зазначила, що якби була простою бабусею, то їй довелося б відкладати на ліки гроші. Крім цього, як повідомила артистка, її часто мучать нездужання. «Артериальное давление скакало постоянно, но благодаря пиявкам нормализовалось. Шесть сеансов гирудотерапии сотворили чудо. Теперь мое давление в норме и до концерта, и после, и во время перелетов», – зазначила вона.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...