"Україна нічого нам не винна": У росЗМІ визнали, що глава Росії Володимир Путін і його імперські прагнення зазнали фіаско

Україна довела свою самостійність. А чи можуть росіяни сказати, що п'ять років життя без України змінили хоча б стан умів? Привчили не залежати від України? Допомогли відчути самих себе громадянської нацією? На ці питання відповів російський журналіст.

Україна нічого не винна Росії, за п'ять років "небратського" існування країна довела свою самостійність і виросла. Про це йдеться у блозі російського журналіста Сергія Шеліна на сайті "Росбалт". Таким чином, у РФ визнали, що глава Росії Володимир Путін і його імперські прагнення зазнали фіаско, передають Патріоти України.

"Національна незалежність — не зрада. Це право нації, якщо нація усвідомила себе такою... І головне: Україна, хороша вона чи погана, нічого нам не винна. Це інша країна. Вона живе своїм розумом і для себе, а не для нас . Не думаю, що п'ять років життя без Росії пройшли для неї даремно, але вже це вирішувати її громадянам", – сказано в публікації.

Скріншот статті / Росбалт

При цьому наголошується, що українська армія стає з кожним днем сильнішою.

Скріншот статті / Росбалт

"І головне: Україна, хороша вона чи погана, нічого нам не повинна. Це інша країна. Вона живе своїм розумом і для себе, а не для нас. Не думаю, що п'ять років життя без Росії пройшли для неї даремно, але вже це вирішувати її громадянам.

А чи можуть росіяни сказати, що п'ять років життя без України змінили хоча б стан умів? Привчили не залежати від України? Допомогли відчути самих себе громадянської нацією — ну хоч у глибині душі? Непогано, якщо так, але я ось сумніваюся", – йдеться у блозі.

Скріншот статті / Росбалт

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...