Україна пасе задніх: Названа країна, в якій живуть найщасливіші люди

Найщасливіша нація 2016 року - данці.

Ілюстрація: knlife.ru.Офіційна презентація доповіді «World Happiness Report 2016» відбудеться тільки сьогодні, але журналістам «The Associated Press» вже вдалося дізнатися, жителі якої країни світу були визнані найщасливішими в цьому році, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомляє «АР», найщасливіша нація 2016 року (за підсумками порівняння ключових показників для 156 держав) - данці. Основними моментами, що визначили лідерство Данії у відповідному рейтингу, стали висока якість життя, відсутність природних катаклізмів, низький рівень корупції та практично повна відсутність радикальних змін в політиці.

Починаючи з 2012 року, коли вперше була опублікована доповідь «World Happiness Report», датчани вже втретє стають найщасливішою нацією світу. У минулому році найщасливішими країнами світу були названі Данія, Швейцарія, Ісландія, Норвегія, Фінляндія, Канада, Нідерланди, Нова Зеландія, Австралія і Швеція.

Цього року США в списку найщасливіших країн зайняли 13-те місце, Великобританія - 23-тє, Росія - 56-те, Польща - 57-ме, а Білорусь - 61-ше.

Рейтинг щастя по країнах світу з 2012 року постійно оновлюють незалежні експерти Мережі організацій ООН за рішеннями в галузі сталого розвитку (Sustainable Development Network Solutions) та Інституту Землі Колумбійського університету.

Для розрахунку рейтингу щастя експерти оцінюють ВВП на душу населення, тривалість життя, соцзахист, стан дотримання прав і громадянських свобод, а також кількість грошей, пожертвуваних на благодійність.

Україна ж зайняла всього 123 місце з 157, випередивши Гану, Зімбабве, Болгарію та Грузію.

Україна - між Кенією і Ганой в рейтингу найщасливіших країн.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...