Україна потрапила в список найдешевших країн світу

П’ять українських міст визнали одними з найдешевших на землі.

Фото: http://www.look.com.ua/

За даними рейтингу 2016 року Numbeo серед найдешевших міст України виявилися Львів, Харків, Дніпропетровськ, Одеса і Київ, які зайняли відповідно 475, 463, 459 і 453 місце серед 497-ми, повідомляють Патріоти України з посиланням на Подробности.

За підрахунками авторів рейтингу було встановлено, що середня заробітна плата в Києві після сплати податків становить 255 доларів США, одна пара джинсів - 66 доларів, комунальні витрати для квартири в 85 квадратних метрів - майже 55 доларів, чашка капучіно - 0,85 доларів і обід в МакДональдсі 2,50.

А найдешевшою для проживання країною в світі стала Індія - Пакистан і Непал. За ними йдуть Молдова, Казахстан, Непал, Грузія, Алжир, Азербайджан і Колумбія. Найдорожчими містами виявилися Цюріх, Женева і Базель в Швейцарії, Тромсо, Ставангер та Трондхайм в Норвегії, Сан-Франциско в США.

Цьогоріч у рейтингу були враховані майже три мільйони цін 5875 містах по всьому світу. Організатори порахували все, починаючи від квитків на автобус і закінчуючи стравами в ресторані, цінами на одяг, житло, їжу, інтернет, врахували навіть відпочинок і розваги.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...