Україна втрачає героїв: Стало відомо про загибель бійця ЗСУ на Світлодарській дузі (відео)

У четвер, 26 липня, в зоні бойових дій на Світлодарській дузі загинув боєць Збройних сил України (ЗСУ). Про це йдеться на сторінці Операції Об'єднаних сил у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що на Світлодарському напрямку бойовики 5 разів обстрілювали захисників Луганського, Новолуганського і Світлодарська з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"О 20:30 ворог відкрив турбуючий вогонь по позиціях Об'єднаних сил, на підступах до Новолуганського, з часом окупанти зосередили вогонь по одному з опорних пунктів на північній околиці цього населеного пункту. Підрозділ з розрахунками чергових вогневих засобів здійснював переміщення на більш вигідну позицію для придушення вогневих точок противника. У ході переміщення один з військовослужбовців групи прикриття, в результаті спрацьовування вибухового пристрою, отримав смертельне поранення", - сказано в повідомленні.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...