Україна втратила сина: На Донбасі загинув юний військовий ЗСУ

4 березня бойовики на Донбасі вбили 20-річного бійця ЗСУ. Про це заявило Міноборони, повідомляють Патріоти України.

Згідно з повідомленням, найбільш тривалим і потужним став обстріл в районі Лебединського. З боку окупованої Ужівки ворог понад три з половиною години вів вогонь з артилерії 122-го калібру, озброєння танку, міномету калібру 120 мм, а також протитанкового ракетного комплексу.

Поблизу Водяного українські захисники нарахували на своїх позиціях 12 розривів мін 120-го калібру, так само випущених противником з боку Ужівки. 12 артилерійських снарядів калібру 122 мм розірвалися в районі Широкиного.

Крім того, зафіксовано активність російсько-окупаційних військ біля Пісків, де окупанти 15 хвилин вели вогонь з мінометів 82-го калібру та великокаліберного кулемету.

"Внаслідок одного з ворожих обстрілів вранці обірвалося життя одного українського захисника 1999 року народження" – повідомляє Міноборони, висловлюючи співчуття рідним, близьким та бойовим побратимам загиблого.

На Луганському напрямку минулої доби відбулося 7 прицільних обстрілів, на Донецькому ворог двічі порушив режим тиші – загалом за добу по позиціях українських військ 9 разів вели вогонь, один військовослужбовець отримав поранення. За даними розвідки, двох окупантів було знищено, одного поранено.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...