Україна заборонила польоти Boeing 737 Max

Рішення з безпеки польотів № 2019-01 Державіаслужби повністю співпадає з заходами EASA та інших країн та вважається тимчасовим.

Державна авіаційна служба України заборонила польоти на літаках Boeing 737-8 MAX або Boeing 737-9 MAX над Україною, з неї чи до неї. Про це йдеться у повідомленні Державіаслужби, зазначають Патріоти України.

Після двох катастроф Boeing 737-8 MAX Європейське Агентство з безпеки польотів вирішило видати Аварійну директиву льотної придатності та призупинити комерційні транспортні перевезення двох вказаних моделей літака у межах території, зазначеної в положеннях Угоди щодо Європейського Союзу.

Зазначається, що некомерційна експлуатація (наприклад перегінні польоти) не входять до сфери дії цього рішення. Окремі дозволи на виконання польотів з території України погоджуються з Державіаслужбою.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...