Українець Гвоздик впевнено нокаутував американця Бейкера. Кращі моменти та повне відео бою

Перспективний український напівтяж не залишив шансів супернику. Фактор рідної землі не допоміг афроамериканцю.

Непереможний український боксер Олександр Гвоздик здобув чергову впевнену перемогу на професійному рингу. У США українець нокаутував американця Крейга Бейкера (17-2, 13 КО). Нашому бійцю вистачило шести раундів, щоб довести свою перевагу, підкреслють Патріоти України.

Українець провів відмінну атаку, яку завершив правим хуком у голову і відправив суперника в нокдаун. Бейкер зумів піднятися, проте Гвоздик кинувся добивати опонента у канатів і змусив рефері втрутитися, зупинити бій і зафіксувати перемогу українського боксера технічним нокаутом.

Таким чином, Гвоздик здобув чотирнадцяту перемогу в чотирнадцяти боях (дванадцять - нокаутами). Уже наступний бій українця може стати чемпіонським.

Повне відео бою:

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...